Balgat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://balgateml.meb.k12.tr
Adres : Yukarıöveçler Mah. Cevizlidere Cad. No13 Balgat Çankaya /ANKARA
VİZYON : Mesleki Eğitimde marka olmak.
MİSYON : "İnsani değerleri yüksek, mesleğini iyi bilen, kendini geliştirebilen, nitelikli teknik elemanı yetiştirebilmek."
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüzlü/Normal/Karma
Saatler : Tam gün eğitim öğretim yapılmakta olup, ilk ders 08:15´da başlar, son ders 16:30´da tamamlanır.
Lojman : Sayısı:8
Servis :
Ulaşım : Toplu Taşım Araçları
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kızılay´a 5,5 Km - 10 Dakika Ulus´a 10 Km - 15 Dakika
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda kapalı ve açık spor alanlarımızda Futsal, Basketbol, Oryantiring, Alpagu sporları ile Satranç ve Halk Oyunları etkinlikleri aktif olarak yapılmaktadır.Tiyatro, Yaratıcı Yazarlık ve Okul Dergisi çalışmaları devam etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler : Tarih ve Fizik alanlarında TÜBİTAK Ortaöğretim proje çalışmaları yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları : Elektrik- Elektronik Teknolojileri, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri ve Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanlarında Robot, Model Uçak vb teknolojik çalışmaları yürütülmektedir.